Ο Μικρός Πρίγκιπας

Υπόθεση

“Ο Μικρός Πρίγκιπας” της PlayTime Productions, ξεκινάει το ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη.

Το πιο γνωστό παραμύθι όλων των εποχών του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ, σε μια παράσταση που μας μαθαίνει πως…μόνο με την καρδιά βλέπει κανείς αληθινά!

Η PlayTime Productions, η παιδική και εφηβική σκηνή της Triple Threat Productions, παρουσιάζει τον Μικρό Πρίγκιπα στο Θέατρο Αθήναιον της Θεσσαλονίκης. Η ιστορία του πιο γνωστού παραμυθιού όλων των εποχών, ξετυλίγεται από τρεις καλλιτέχνες, που παίζουν, χορεύουν και τραγουδούν ζωντανά επί σκηνής!

Όλοι οι αγαπημένοι ήρωες της ιστορίας του Μικρού Πρίγκιπα, όλες οι περιπέτειες στο μεγάλο του ταξίδι, ζωντανεύουν μέσα από μια παράσταση φτιαγμένη για τους μικρούς και τους μεγάλους μας φίλους. Με πολύ χιούμορ και κρατώντας την παιδική ματιά που μας διδάσκει και ο ίδιος ο πρίγκιπας, η παράσταση συνδυάζει αρμονικά τις τρεις διαφορετικές τέχνες (χορός, τραγούδι, θέατρο) για να ξετυλίξει τα υπέροχα νοήματα που κρύβει το παραμύθι του Εξυπερύ.

Την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα, μας την αφηγείται ο Πιλότος, που μετά από ένα ατύχημα στην έρημο, γνωρίζει τον Μικρό Πρίγκιπα και αποκτά έναν σπουδαίο φίλο. Εκεί, του αφηγείται όλο του το ταξίδι, τον δικό του πλανήτη και το Τριαντάφυλλο που έχει στην καρδιά του και το φροντίζει, το ταξίδι του σε πλανήτες όπου γνώρισε πολλούς παράξενους Μεγάλους, με τελευταίο του σταθμό την γη. Μέσα από τις περιπέτειες του, γνώρισε πολλά πλάσματα αυτού του σύμπαντος, έκανε φίλους και μοιράστηκε όμορφες στιγμές, καταλήγοντας πως… “μόνο με την καρδιά βλέπει κανείς αληθινά”.

 

Video & Φωτογραφίες

1 φωτογραφίες

Ώρες Προβολής

Επιλογή Αίθουσας

  • Αίθουσα